Voordelen

Het Dymeso EPD is met zorg ontwikkeld in nauwe samenwerking met medisch specialisten die het systeem ook uitgebreid hebben getest. Het Dymeso EPD werkt en denkt met u mee. Een aantal voordelen van het systeem:

Plug&Play

De ingebruikname van het Dymeso EPD is uitermate eenvoudig. Geen ingewikkelde installatie procedures en het aanschaffen van dure  servers en andere hardware is niet nodig. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en een device (computer, laptop, smartphone of tablet) en u bent al operationeel.

Dymeso_beelden_website_plug&play

Webbased

Altijd en overal uw gegevens online bij de hand. Zelfs onderweg of in het buitenland kunt u online met zowel smartphone, tablet of computer bij uw data. Bovendien kunt u werken vanaf meerdere locaties tegelijk.

Any device

U kunt het Electronisch Patiënten Dossier (EPD) van Dymeso benaderen met een computer, smartphone of tablet.

Het EPD van Dymeso is volledig platform onafhankelijk en werkt op zowel Windows, Mac als Linux.

Ondersteunde webbrowsers (vanaf versie):

  • Firefox 3.0
  • Internet Explorer 6
  • Safari 3
  • Chromium and Google Chrome
  • Opera 9.0

Dymeso_beelden_website_devices_2

 

Veilig

Omdat patiëngegevens gevoelige informatie betreft, is er bij het ontwikkelen extra aandacht besteed aan de beveiliging van de opgeslagen data. De informatie die u in het Dymeso EPD invoert wordt encrypted (versleuteld) weggeschreven. Dat houdt in dat de gegevens onleesbaar zijn voor onbevoegden en dat u als medisch specialist de enige bent die de gegevens kan inzien. Zo heeft u de voordelen van een webbased omgeving en kunt u er op vertrouwen dat uw gegevens veilig zijn opgeslagen.

Dymeso_beelden_website_slot_blauw

Snel & betrouwbaar

Het systeem is snel in werking en verwerking. U hoeft zelden te wachten op het wegschrijven of ophalen van gegevens (op voorwaarde van een goede internetverbinding). Het systeem maakt het mogelijk dat u snel en zorgvuldig uw werk kunt doen.

Dymeso begrijpt dat u met mensen werkt en tijdens het invoeren van gegevens regelmatig wordt afgeleid en gestoord door zowel patiënt, collega als spoedgeval. Daarom heeft het EPD een autosave functie. Iedere 6 seconden worden verslaggegevens automatisch opgeslagen.

Onbeperkt

Omdat u niet in eigen servers hoeft te voorzien maar gebruik kunt maken van servers van Dymeso kunt u rekenen op een vrijwel onbeperkte opslag van gegevens. U hoeft zich geen zorgen te maken over servers en opslagcapaciteit, dat doen wij voor u.

Geen verborgen kosten

U kunt gebruik maken van het EPD van Dymeso in een abonnementsvorm. Hoeveel u betaalt hangt af van het aantal modules dat u afneemt en het aantal gebruikers. Daarnaast heeft u alleen maar een internetverbinding nodig. U hoeft geen kosten meer te maken op het gebied van server hardware, server software en backups. Daarnaast zijn updates en eventuele reparaties aan het EPD inbegrepen. U weet dus waar u aan toe bent.